Bandet

Mossebandet Governors beveger seg i grenselandet mellom rock og blues. De har sine musikalske røtter i sørstatene, inspirert av band som Gov´t Mule, Tedschi Trucks Band, ZZ Top og Allman Brothers Band.

Governors består av vokalist og gitarist Lars Hovland, Jan Andre Sæther på trommer, Morten Slettmyr på gitar og sang, samt Pål Mikkelsen på bass. Bandet har en solid stamme av egenkomponerte låter, i tillegg til musikalske forgreninger til artister som Neil Young, BB King, Warren Haynes og Fleetwood Mac.

Bandmedlemmene i Governors har alle lang fartstid i bandsammenheng. Lars Hovland og Jan Andre Sæther startet sitt musikalske samarbeid allerede i 1978, som medlemmer av Rygge-bandet Moonshine. Morten Slettmyr er opprinnelig fra Kristiansand, oppvokst i Oslo, og er nå bosatt i Moss. Han har spilt i flere Oslo-band og spiller fortsatt noen konserter i året med Dylan tribute bandet Forever Young.

Pål Mikkelsen er en veteran i det norske musikermiljøet. Han har spilt i utallige band opp gjennom årene, og har mange år på veien som profesjonell musiker og bassist med en rekke kjente norske band og artister som Steven Ackles, Rune Rudberg, Torgeir og Kjendisene, Boston Tea party for å nevne noen. Pål spiller også i Groove Mission og Sofagruppa.


The Governors består av:

Lars Hovland – gitar og vokal

Governors: Lars (Foto:Kjell Torgersen)

Jan Andre Sæther – trommer

Governors: Jan (Foto:Kjell Torgersen)

Morten Slettmyr – gitar og vokal

Governors: Morten (Foto:Kjell Torgersen)

Pål Mikkelsen – bass

Governors: Pål (Foto:Kjell Torgersen)

Foto: Kjell Torgersen

The Governors tilgjengelige for spilleoppdrag. Se vår bookingside for kontaktinformasjon!

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.